Filmové informace

Nahá láska csfd

Nahá láska

neoficiální název

Info
USA - Filipíny, 1985, 97 min
Žánr
Akční - Krimi - Thriller
Režie
Cirio H. Santiago
Hrají
Kaz GarasDeborah TranelliCarmen ArgenzianoTerrence O'HaraDon Gordon BellBill KippHenry StrzalkowskiJoseph ZuccheroNick NicholsonEd CrickDavid Light
Téma

Popis neoficiální názevu Nahá láska 1985

Carla Harrisová (Deborah Tranelli) je svědkem tragické události při níž zemře její manžel poté, co se snaží pomoci neznámé ženě před útokem nějakého maníka. Carla opouští New York a na čas zůstává u rodičů v Kalifornii, kde se snaží odpočinout a zapomenout. Tam se díky své kráse stává středem pozornostia časem na ní dotírá skupina místních buranů kvůli nějakým datům; když se brání a vede proti nim ostré poznámky, zosnují proti ní útok. Počkají si na to, až bude sama doma, a pak ji brutálně skupinově znásilní a zabijí přitom i oba její rodiče (a mladého opraváře) když se nečekaně vrací domů. Carla je pak v psychiatrické nemocnici, kde se vzpamatovává z šoku. Později ale utíká a rozjíždí krvavou pomstu, jež ji nějakým způsobem motivuje k dalšímu zabíjení. Nakonec se vrací do New Yorku, kde to všecko začalo, pro finální zúčtování s mužem, který má na svědomí jejího manžela. (Karlos80)


Související filmy

I Spit on Your Grave: Deja VuPomstaKilling GroundI Spit on Your Grave III: Vengeance Is MinePlivu na váš hrob 2Avenged

Aktualizace: 2024-3-6
Reklama:

Nahá láska ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Nahá láska online
187





Vyzkoušejte: