Filmové informace

She Asked for It csfd

She Asked for It

Info
USA, 1937, 69 min
Žánr
Komedie - Mysteriózní - Dobrodružný - Krimi
Režie
Erle C. Kenton
Hrají
William GarganOrien HeywardVivienne OsborneRichard CarleRoland DrewHarry BeresfordTully MarshallMiki MoritaJoyce ComptonPat FlahertyEdward Earle

Popis filmu She Asked for It 1937

„Dwighte, miláčku, řekni jí, ať je zticha, jinak mne vzbudí,“ žádá Penelope Stanford (Orien Heyward) manžela (William Gargan), který spí na kanapi. Po podlaze se válí kusy oblečení a otevřené detektivky a za dveřmi si vesele prozpěvuje služebná. Penny a Dwight rozhazují prachy nalevo napravo a nebýt bohatého strýčka a jeho apanáže, třeli by asi bídu. To kritizuje bratranec Konrád Norris (Alan Birmingham), který je starší a když strýc náhle zemře, zdědí jeho majetek. Dwight začne místo čtení sám psát detektivky s postavou Stevena Knighta, který řeší případy místo neschopných policajtů a záhy se proslaví jako úspěšný autor. Když bohatý strýc Penelopiny přítelkyně Celie Stettin (Vivienne Osborne) zemře pádem z balkónu, Dwight se zapojí a k nechuti policie hledá řešení. Pak se přidá i Penelope se svými teoriemi, ale přestane to být hra, protože narazili na stopu celé bandy, která vraždí starší bohaté lidi kvůli dědictví a nenechá si koukat pod prsty. Následuje několik pokusů, jak je umlčet a je jen otázkou, zda budou rychlejší Dwight s Penelopu, policie nebo gangsteři. (Peabody)



Aktualizace: 2024-4-25
Reklama:

She Asked for It -  - Filmer.cz


She Asked for It - Roland Drew  Tully Marshall  Vivienne Osborne

She Asked for It ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát She Asked for It online
3




Vyzkoušejte: