Filmové informace

Indický hrob csfd

Indický hrob

Info
Západní Německo - Francie - Itálie, 1959, 102 min
Žánr
Dobrodružný - Drama - Romantický
Režie
Fritz Lang
Hrají
Debra PagetWalther ReyerClaus HolmLuciana PaluzziVictor FrancenValerij InkižinovPaul HubschmidGuido CelanoRichard LauffenPanos PapadopulosJochen Blume

Popis filmu Indický hrob 1959

Seetha se nechce a nemůže stát maharádžovou ženou, protože je zamilována do Haralda. V noci spolu uprchnou a nacházejí útočiště v malé podhorské vesnici, kde se jim snaží vesničané nezjištně pomoci. I tam je však pronásledovatelé díky zradě jednoho z vesničanů najdou. Harald se zřítí při obraně Seethy ze skály, a Seetha je násilím odvezena zpět k Chandrovi s doměnkou, že je Harald mrtev. V paláci jí čeká vládce Eschnapuru a vynesení rozsudku smrti. Maharadža poroučí staviteli, aby ihned začal se stavbou mauzolea - pro ztracenou lásku, a ženu jeho života... Irena - sestra Haralda - však neuvěří, že její bratr zahynul při lovu na tygra, a s manželem pátrají v podzemí s indickým pomocníkem. Najdou ho přikovaného ke zdi. (marťan)


Související filmy

Tygr z EšnapuruTombeau hindou, LeTygr z EšnapuruIndický hrobTigre du Bengale, LeIndický hrob: Yoghiho poslání

Aktualizace: 2024-2-8

Indický hrob - Walther Reyer  Debra Paget


Indický hrob - Debra Paget


Indický hrob - René Deltgen


Indický hrob - Walther Reyer  Debra Paget

Indický hrob ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Indický hrob online
15




Vyzkoušejte: