Filmové informace

The Flight That Disappeared csfd

The Flight That Disappeared

Info
USA, 1961, 71 min
Žánr
Sci-Fi - Fantasy - Dobrodružný
Režie
Reginald Le Borg
Hrají
Craig HillPaula RaymondDayton LummisHarvey StephensAddison RichardsNancy HaleMeg WyllieSam HarrisHarold MillerRalph BrooksPaul Bradley

Popis filmu The Flight That Disappeared 1961

Poslední výzva pro cestující nočního letu Trans-Coast Airways z Los Angeles do Washingtonu. Tři cestující jsou vědci, kteří letí na tajné jednání v Pentagonu o nové B-bombě. Najednou někde nad Denverem začne letadlo samo od sebe stoupat nad 15 kilometrů. Na letišti se s nimi snaží udržovat kontakt Hank Norton (John Bryant), ale posádka i piloti omdlévají z nedostatku kyslíku. Motory se zastaví a Dr. Carl Morris (Dayton Lummis), Tom Endicott (Craig Hill) a Marcia Paxton (Paula Raymond) zjistí, že jim nebije srdce a zastavily se hodinky. Vystoupí do mlhy, kde se objeví Soudce (Gregory Morton), který přichází z budoucnosti a sděluje jim, že jejich bomba zničí veškerý život na Zemi. Jsou odsouzeni k neživotu mimo čas a prostor. Ale Moudrý (Addison Richards) je obhajuje, že nemohou být souzeni budoucí společností a trojice je vrácena zpět do letadla. Ostatní cestující o ničem neví. Letadlo sedne na zem o 24 hodin později, než mělo, z čehož jsou všichni perplex. Jak se teď vědci rozhodnou? Mohou zničit tajemství bomby, o kterém zatím nikdo v Pentagonu podrobnosti neví, nebo mohou vše chápat jako podivnou halucinaci a dokončit svou práci? (Peabody)



Aktualizace: 2023-11-20
Reklama:

The Flight That Disappeared ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát The Flight That Disappeared online
15




Vyzkoušejte: