Filmové informace

Tři mušketýři csfd

Popis filmu Tři mušketýři 1973

Jeden za všechny, všichni za jednoho! Adaptace slavného románu Alexandra Dumase natočená v rozsáhlé koprodukci. Oč by bylo chudší dětství každého z nás, kdyby nepoznal věrné přátele na život a na smrt Athose, Porthose, Aramise a dArtagnana. Neustále bude Alexander Dumas udílet lekci všem, kdo chtějí psát dobrodružnou literaturu či bavit celou rodinu. Tři mušketýři vyprávějí příběh o odvaze, cti, přátelství, věrné lásce, ale zároveň o zradě, intrikách a podlosti. A tak se nám vždy znovu a znovu zatají dech, když mladý gaskoňský šlechtic dArtagnan, vybaven několika tolary, mečem, matčiným balzámem na rány a otcovým dopisem pro pana de Tréville, starého přítele rodiny, potká na jedné ze svých zastávek Rocheforta a v okénku zahlédne krásnou tvář Milady de Winter. Příběh začíná a my víme, že se máme nač těšit! Filmová verze z roku 1973 v režii Richarda Lestera nazírá příběh Tří mušketýrů s lehkým odstupem, který mnohé pobavil a některé pobouřil. (Česká televize)


Související filmy

Tři mušketýřiTři mušketýřiVozvraščenie mušketěrov, ili Sokrovišča kardinala MazariniD´Artagnan a tři mušketýřiTři mušketýřiThe Man in the Iron Mask

Aktualizace: 2024-1-8

Tři mušketýři - Geraldine Chaplin


Tři mušketýři - Jean-Pierre Cassel


Tři mušketýři - Michael York  Roy Kinnear


Tři mušketýři - Raquel Welch

Tři mušketýři ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Tři mušketýři online
876





Vyzkoušejte: