Filmové informace

Carol for Another Christmas csfd

Carol for Another Christmas

TV film

Info
USA, 1964, 84 min
Žánr
Drama - Fantasy - Válečný
Režie
Joseph L. Mankiewicz
Hrají
Sterling HaydenEva Marie SaintBen GazzaraJames ShigetaPat HingleRobert ShawPeter SellersBritt EklandPeter FondaPercy RodriguesJoe Santos

Popis tv filmu Carol for Another Christmas 1964

Štědrovečerní noc, kouzelný čas splněných přání, dětských fantazií a dospělých příběhů. Pro průmyslového magnáta Daniela Grudge je to však jen smutná doba nostalgie a vzpomínek na ztraceného syna, který právě o Štědrém dnu, v předposledním roce druhé světové války, padl. V tento den také začíná Danielovo alegorické putování. Průvodci jsou mu Duch Vánoc minulých, Duch svátečních časů přítomnosti a apokalyptický Duch svátků budoucnosti, kteří mu jeden po druhém, bez příkras a růžových brýlí, ukazují svět, jaký byl za podnikatelova mládí, jak vypadá v současnosti, i ten, který lidstvo ještě čeká. Daniel s hrůzou poznává, že v odrazu světa je mu prezentováno jeho vlastní já, jeho bezohledné způsoby a pohrdavé chování ke všem ostatním. (dopitak)



Aktualizace: 2023-12-17
Reklama:

Carol for Another Christmas ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Carol for Another Christmas online
14




Vyzkoušejte: