Filmové informace

Módní návrhářka csfd

Módní návrhářka

Info
USA, 1957, 118 min (Alternativní 113 min)
Žánr
Komedie - Romantický
Režie
Vincente Minnelli
Hrají
Gregory PeckLauren BacallDolores GraySam LeveneTom HelmoreMickey ShaughnessyChuck ConnorsCarol VeazieJack ColeMel WellesMay McAvoy
Téma

Popis filmu Módní návrhářka 1957

Gregory Peck a Lauren Bacallová prožívají léto plné milostné vášně... Sportovní novinář Mike Hagen, který je na služební cestě mimo New York, prožije poněkud divokou noc. Druhý den ráno si nepamatuje takřka nic z toho, co dělal během posledních hodin. To mu nakonec připomene v kocovině půvabná Marilla Brownová. Právě s ní v alkoholickém opojení napsal důležitý článek o pochybných metodách známého manažera boxerů. Ačkoliv se znají jen krátce, Mike s Marillou si dokonale rozumějí a vzájemné milostné vzplanutí během krátké letní dovolené završí tajnou svatbou. To nejtěžší na ně čeká po návratu domů, kdy si oba čerství novomanželé teprve uvědomí, že mnohé o svém partnerovi vlastně netuší… (Česká televize)



Aktualizace: 2024-4-13

Módní návrhářka -  - Filmer.cz


Módní návrhářka - Gregory Peck  Lauren Bacall


Módní návrhářka - Lauren Bacall  Gregory Peck


Módní návrhářka - Dolores Gray  Gregory Peck

Módní návrhářka ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Módní návrhářka online
43




Vyzkoušejte: