Filmové informace

Randall a Hopkirk csfd

Randall a Hopkirk

seriál

Info
Velká Británie, (1969–1970), 21 h 41 min (Minutáž: 50–51 min)
Žánr
Akční - Komedie - Krimi - Drama - Fantasy - Mysteriózní
Režie
Jeremy Summers
Hrají
Mike PrattKenneth CopeAnnette AndreCarol ClevelandPeter CellierMichael RipperBrian BlessedWalter SparrowOlga LoweMichael GothardHoward Goorney
Téma

Popis seriálu Randall a Hopkirk 1969

Tato dvojice detektivů je poněkud zvláštní… Jeden z nich je totiž duch... Jsou dva, jak se na správné detektivy patří, a vlastní kdesi v Londýně soukromou detektivní kancelář. Tedy lépe řečeno, byli dva. Až do oné autonehody, při níž přišel – jak pozůstalí detektiv Jeff Randall (M. Pratt) a sekretářka Jeanie Hopkirková (A. Andreová) věří „nešťastnou náhodou“ – Marty Hopkirk (K. Cope) o život. Když Jeff truchlí nad ztrátou přítele a společníka, náhle se ozve telefon, v němž slyší Martyho hlas. To ještě netuší, že se z něj stal duch, co mu bude od této chvíle neustále na blízku, a to i často proti Jeffově vůli. S nově nabytými schopnostmi mu bude pomáhat řešit případy, na které by za normálních okolností byli oba krátcí. A bude se snažit udržet kancelář nad vodou, aby Jeff s Jeannie mohli žít aspoň trochu důstojně. Nejdříve ze všeho se ale chystá staronový Jeffův parťák vyřešit případ vlastní vraždy – nikoliv nehody, jak se každý domnívá. (Česká televize)


Související filmy

Můj zesnulý přítel a společníkRandall a HopkirkDuchDuchTen, kdo tě miloval

Aktualizace: 2024-4-12

Randall a Hopkirk -  - Filmer.cz


Randall a Hopkirk -  - Filmer.cz


Randall a Hopkirk - Mike Pratt  Kenneth Cope


Randall a Hopkirk -  - Filmer.cz

Randall a Hopkirk ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Randall a Hopkirk online
840





Vyzkoušejte: