Filmové informace

Měsíční svit csfd

Měsíční svit

seriál

Info
USA, (1985–1989), 55 h 38 min (Minutáž: 41–93 min)
Žánr
Komedie - Drama - Mysteriózní - Romantický
Režie
Glenn Gordon Caron
Hrají
Cybill ShepherdBruce WillisAllyce BeasleyGary GrahamCurtis ArmstrongJack BlessingPierce BrosnanJudd NelsonRobert Z'DarAlan BlumenfeldDick Miller

Popis seriálu Měsíční svit 1985

Když agent topmodelky Madelyn Maddie Hayesové (Cybill Shepher) utekl se všemi jejími penězi do jižní Afriky, nezbylo jí než dům a prodělečná detektivní agentura nazvaná City Angels vedená laxním bohémem Davidem Addisonem (Bruce Willis). Maddie ji přejmenovala na Blue Moon a i přes původní záměr ji rychle prodat, vrhla se na práci soukromého detektiva se zájmem. Agentura Blue Moon se stala tím, co potřebujete, když váš manžel zahýbá, jste ohroženi bláznivým vrahem nebo unesli vašeho milého a šílený zabiják ohrožuje svět. A to vše s Maddienou krásou, Davidovým šarmem, rýmováním sekretářky Agnes DiPesto (Allyce Beasley) a bláznivostí jejího přítele Herberta Quentina Violy (Curtis Armstrong). (monolog)


Související filmy

Série 1Lethal Weapon 5Nash BridgesMagnum P.I.Smrtonosná zbraňSprávní chlapi

Aktualizace: 2023-10-26

Měsíční svit - Cybill Shepherd  Bruce Willis


Měsíční svit - Bruce Willis  Cybill Shepherd


Měsíční svit - Bruce Willis  Cybill Shepherd


Měsíční svit - Cybill Shepherd  Bruce Willis

Měsíční svit ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Měsíční svit online
263





Vyzkoušejte: