Filmové informace

Slovutný detektiv Holmes csfd

Slovutný detektiv Holmes

seriál

Info
Japonsko, (1984–1985), 10 h 50 min (Minutáž: 25 min)
Žánr
Animovaný - Dobrodružný - Komedie - Krimi
Režie
Hajao Mijazaki
Hrají
Taichirô HirokawaKósei TomitaČikao ÓcukaŠózó IizukaJóko AsagamiIčiró NagaiMajumi TanakaBin ŠimadaKeiko JokozawaKen'iči OgataMika Doi
Téma

Popis seriálu Slovutný detektiv Holmes 1984

Animovaný detektivní seriál z pera Hayao Miyazakiho je jeho poslední, z doby těsně před založením studia Ghibli. Ihned po tomto seriálu už se věnoval práci na filmové verzi Naušiky. V seriálu člověka nenajdete, takřka všichni jsou totiž psi... Nicmén, kupříkladu poměrně logicky, Sherlock Holmes je lišák. Postavy si rychle dovedete zařadit, protože jsou typově zařazeny do různých psích ras. V seriálu vůbec nejde o detektivní zápletky, ale o humor a zábavu. Celým dílem se line pronásledování padoucha Moriartyho, spíše než řešení jednotlivých detektivních příběhů - a takové pronásledování zahrnuje spoustu zběsilých honiček různými dopravními prostředky, často ve výrazně sci-fi steampunkovém duchu (balóny, parní stroje, divoké konstrukce letadel a další, jak vystřižené z Verneovek). (zelvopyr)


Související filmy

Čtyři podpisy

Aktualizace: 2024-2-3

Slovutný detektiv Holmes -  - Filmer.cz


Slovutný detektiv Holmes -  - Filmer.cz


Slovutný detektiv Holmes -  - Filmer.cz


Slovutný detektiv Holmes -  - Filmer.cz

Slovutný detektiv Holmes ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Slovutný detektiv Holmes online
69





Vyzkoušejte: