Filmové informace

Mirai šónen Conan csfd

Mirai šónen Conan

seriál

Info
Japonsko, 1978, 12 h 8 min (Minutáž: 28 min)
Žánr
Animovaný - Dobrodružný - Drama - Sci-Fi
Režie
Hajao Mijazaki
Hrají
Noriko OharaKazujo AokiMieko NobusawaMasató IbuHidejuki TanakaIčiró NagaiIemasa KajumiNorio WakamotoKaneto ŠiozawaTeššó GendaIssei Futamata
Téma

Popis seriálu Mirai šónen Conan 1978

Seriál začíná tímto prologem: Během třetí světové války zničí ultramagnetická zbraň polovinu světa v jediném okamžiku. Zemská kůra se otřese, planeta se vychýlí ze své dráhy a pět kontinentů je roztrháno a potopeno na dno oceánů. Několik lidí unikne a přistane na malém ostrůvku, který zázračně přečká hrůzy války. Posádka vesmírné lodi se zde usídlí a po letech se narodí chlapec – nový život v pustině, světelný paprsek v temnotě a zkáze. V samotném seriálu pak sledujeme dobrodružství chlapce Conana a dívky Lany. Ta je pronásledována, jelikož je jediná, kdo může najít dědečka Dr.Lao, který vlastní klíč ke ztracené solární energii. Conan pomáhá Laně svou neuvěřitelnou silou. Future Boy Conan byl prvním anime seriálem vysílaným na státní japonské televizi. (Fabienne)


Související filmy

NokosaredžimaMirai šónen Conan II: Taiga AdventureMirai šónen Conan: Tokubecu hen – Kjodaiki Gigant no fukkacu

Aktualizace: 2024-2-20
Reklama:

Mirai šónen Conan -  - Filmer.cz


Mirai šónen Conan -  - Filmer.cz


Mirai šónen Conan -  - Filmer.cz


Mirai šónen Conan -  - Filmer.cz

Mirai šónen Conan ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Mirai šónen Conan online
9




Vyzkoušejte: