Filmové informace

Adam Adamant Lives! csfd

Adam Adamant Lives!

seriál

Info
Velká Británie, 1966, 29x50 min
Žánr
Dobrodružný - Sci-Fi
Režie
Ridley Scott
Hrají
Jack MayMichael RipperBob GodfreyWalter SparrowJean MarshMargaret NolanValerie TaylorGladys CooperKate O'MaraJohn CrockerTony Rohr

Popis seriálu Adam Adamant Lives! 1966

Adam Adamant je dobrodruh z edvardovské doby a dokonalý gentleman oddaný králi a vlasti, kterého jeho úhlavní nepřítel zmrazí do ledového kvádru. Probudí se náhodou v Londýně v roce 1966. Nejprve je z města plného nočních klubů, dívek v minisukních a double-deckerů naprosto zděšen, ale brzy si na tento nový svět zvykne. Naučí se řídit Mini Cooper a nastěhuje se do přístřešku na střeše garáže ve West Endu. Hrdina, jehož angličtina a morální postoje působí stejně archaicky jako jeho oblečení, brzy zjistí, že ani v tomto světě není nouze o padouchy, proti kterým stojí za to bojovat. Partnerku mu, skoro vždy proti jeho vůli, dělá slečna Georgina Jones, která jakožto typicky šedesátková "dolly bird" je dokonalým protikladem hlavního hrdiny. Seriál více než jakýkoliv jiný vykresluje atmosféru Londýna poloviny šedesátých let minulého století. Podobně jako známější The Avengers (1961) se snaží zkombinovat to nejlepší z tradiční a moderní Anglie. (PeterGuillam)


Související filmy

MstiteléThe New AvengersThe Avengers

Aktualizace: 2023-11-10
Reklama:

Adam Adamant Lives! ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Adam Adamant Lives! online
18




Vyzkoušejte: