Filmové informace

El Santo bojuje proti Blue Démonovi na Atlantidě csfd

El Santo bojuje proti Blue Démonovi na Atlantidě

Info
Mexiko, 1970, 85 min
Žánr
Akční - Dobrodružný - Mysteriózní - Sci-Fi
Režie
Julián Soler
Hrají
SantoIvan J. RadoVíctor JuncoCarlos SuárezAlejandro Muñoz MorenoAgustín Martínez SolaresJuan GarzaRafael BanquellsOlga GuillotGriselda MejíaMarcelo Villamil

Popis filmu El Santo bojuje proti Blue Démonovi na Atlantidě 1970

Starý nacistický vědec Achilles za pomoci své armády nadlidí vyhrožují světu nukleární katastrofou, pokud ho všichni lidé neuznají za svrchovaného vládce. Jedinou nadějí lidstva je Bezpečnostní organizace Planety pod vedením profesora Gerarda. Ten vysílá neohroženého tajného agenta El Santa, aby se utkal se zrůdami z Atlantidy. Udatnému rekovi se do cesty postaví hordy nefalšovaných neonacistů, ale rozhodující střet vybojuje se svým odvěkým rivalem, perverzním zhypnotizovaným Blue Demónem. Tento fantastický snímek představuje naprostý unikát v El Santově filmografii. Stylově vykazuje mnohé podobnosti s prvními bondovkami a v oblasti triků zase nezapře inspiraci japonskými populárními sci-fi filmy s jejich charakteristickými papundeklovými kulisami a speciálními efekty vytvářenými pomocí plastových modelů velikosti hraček. Režisér Julián Soler je veterán mexické kinematografie. Například má na svém kontě úspěšnou komedii Když ne vy, tak já (1950) natočenou podle námětu Luise Buñuela. (Festival otrlého diváka)



Aktualizace: 2023-11-11
Reklama:

El Santo bojuje proti Blue Démonovi na Atlantidě -  - Filmer.cz


El Santo bojuje proti Blue Démonovi na Atlantidě - Santo


El Santo bojuje proti Blue Démonovi na Atlantidě - Santo

El Santo bojuje proti Blue Démonovi na Atlantidě ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát El Santo bojuje proti Blue Démonovi na Atlantidě online
2




Vyzkoušejte: