Filmové informace

Good Times csfd

Good Times

seriál

Info
USA, (1974–1979), 49 h 58 min (Minutáž: 22–26 min)
Žánr
Komedie
Režie
Eric Monte
Hrají
Ja'net DuBoisRalph CarterBernNadette StanisJimmie WalkerEsther RolleJohn AmosRobert GuillaumeJanet JacksonJay LenoGrand L. BushGary Coleman
Téma

Popis seriálu Good Times 1974

Florida (Esther Rolle) a James (John Amos) Evansovi a jejich tři děti žijí v North Gilbert Avenue, obecním bytovém projektu v chudé černošské čtvrti v centru Chicaga. Florida a James mají tři děti: James Jr., známý také jako „J.J.“ (Jimmie Walker), začínající umělec a ilustrátor, který o sobě smýšlí jako o „Casanovovi“ a na své cestě za zpeněžením svého talentu v kariéru dosahuje úspěchů i odmítnutí; Thelma (BernNadette Stanis), velmi chytrá dívka, která bere vzdělání velmi vážně, protože v něm vidí způsob, jak pomoci své rodině, a v průběhu seriálu je ukázána, jak navštěvuje střední školu a komunitní vysokou školu; a Michael (Ralph Carter), jehož vášnivý aktivismus a podpora černošské komunity a černošských problémů způsobuje nejeden problém. (sator)


Související filmy

Season 1Good Times704 HauserGloriaChecking InMr. Dugan

Aktualizace: 2024-4-25
Reklama:

Good Times -  - Filmer.cz


Good Times -  - Filmer.cz


Good Times - Janet Jackson  Ja'net DuBois

Good Times ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Good Times online
8




Vyzkoušejte: