Filmové informace

Sandokan csfd

Sandokan

seriál

Info
Itálie - Francie - Západní Německo - Velká Británie, 1976, 5 h 27 min (Minutáž: 50–60 min)
Žánr
Dobrodružný
Režie
Sergio Sollima
Hrají
Kabir BediAdolfo CeliPhilippe LeroyCarole AndréHans CaninenbergSal BorgeseMilla SannonerRenzo GiovampietroFranco FantasiaMohammed AzadAndrea Giordana

Popis seriálu Sandokan 1976

Malajsie, 19. století. Britský kolonizátor James Brooke chce vší silou upevnit svoji moc. Ale je tady pirát Sandokan, syn Maháradži a poslední člen bývalé vládnoucí dynastie, který se postaví kolonizaci a bojuje proti nepřátelům, aby osvobodil zemi od kruté nadvlády. V roce 1884 vznikl na základě historické skutečnosti dobrodružný román Tygr z Malajsie od Emilia Salgariho, který měl velký ohlas u čtenářů. Filmová verze přilákala v roce 1976 téměř celou jednu generaci diváků před televizní obrazovky nejen exotickými přírodními scenériemi či charismatickým představitelem Sandokana v podání Kabira Bediho, ale také jeho romantickým vztahem s Mariannou na pozadí anglické nadvlády.
Zdroj: oficiální distributor


Související filmy

Epizoda 1Sandokan se vracíSandokan se vracíTygr z MompracemuSandokan proti Leopardovi ze SarawakuSandokanova pomsta

Aktualizace: 2024-1-1

Sandokan -  - Filmer.cz


Sandokan - Philippe Leroy  Kabir Bedi


Sandokan - Kabir Bedi


Sandokan - Kabir Bedi  Carole André

Sandokan ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Sandokan online
291





Vyzkoušejte: