Filmové informace

Nová dobrodružství Pippi Punčochaté csfd

Nová dobrodružství Pippi Punčochaté

Info
Švédsko - USA, 1988, 100 min
Žánr
Rodinný - Dobrodružný - Fantasy - Muzikál
Režie
Ken Annakin
Hrají
Tami ErinEileen BrennanDennis DuganGeorge DiCenzoDianne HullDick Van PattenBranscombe RichmondFay MastersonFrank WelkerKayla BlakeJohn Schuck

Popis filmu Nová dobrodružství Pippi Punčochaté 1988

Aj keď bol prvý film daný na index pre „individualistickú vzburu“ hlavnej postavy aj vo Švédsku, nič to nezmenilo na desaťročnom víťaznom ťažení diela na celom svete. Divákov totiž zaujalo nemožné dievča s hrdzavými vlasmi, ktoré jedného dňa príde na bodkovanom koni do švédskeho mestečka a nasťahuje sa do vily Vilekuly. Tam žije nielen so svojím koňom, ale aj s opičkou - pánom Nilsonom. Čoskoro sa skamaráti s Tomom a Annikou a spoločne prežívajú množstvo dobrodružstiev. Ich roztopašnými kúskami trpí najmä slečna Rosenblomová, ktorá by Pippi najradšej dala do detského domova. Malých divákov fascinujú nielen dobrodružstvá roztopašného dievčaťa, ale hlavne jej túžba po slobode a samostatnosti.
Zdroj: oficiální distributor


Související filmy

Pipi Dlouhá punčochaPipi Dlouhá punčocha - På rymmen med Pippi LångstrumpPipi v zemi Taka-TukaPippi na útěkuPippi dlouhá punčochaAhoj Pipi!

Aktualizace: 2023-10-14

Nová dobrodružství Pippi Punčochaté - Tami Erin


Nová dobrodružství Pippi Punčochaté - Tami Erin


Nová dobrodružství Pippi Punčochaté - Tami Erin


Nová dobrodružství Pippi Punčochaté - Tami Erin

Nová dobrodružství Pippi Punčochaté ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Nová dobrodružství Pippi Punčochaté online
9




Vyzkoušejte: