Filmové informace

Setkání s múzou csfd

Setkání s múzou

Info
Austrálie, 1969, 103 min
Žánr
Životopisný - Komedie - Drama
Režie
Michael Powell
Hrají
James MasonHelen MirrenJack MacGowranMichael BoddyFrank ThringPeggy CassClarissa Kaye-MasonJudith McGrathGeoff Cartwright

Popis filmu Setkání s múzou 1969

Světově proslulý australský malíř Brad Morahan (James Mason), který je rozčarovaný ze své práce, se usadí na jednom z ostrovů Velkého bariérového útesu. Ten obývá Ma Ryan, žena s vzezřením čarodějnice, a její vnučka Cora (Helen Mirrenová). Cora, která coby dítě přírody nejraději plave nahá, ukradne všechno, na co přijde, aby zaopatřila sebe i svou babičku alkoholičku. A když pak mladá žena začne Morahanovi pózovat, ani ukradených tři sta dolarů, které skončí v kapse tuláka Nata Kellyho, nemůže udusit Bradovu znovu zažehnutou vášeň a vzrušení z práce. Když se ale Ma Ryan po potyčce s Corou a hádce s Bradem nešťastnou náhodou zřítí z útesu a zemře, malíř i jeho modelka se obávají, že budou obviněni z vraždy... (Cinemax)



Aktualizace: 2023-10-12

Setkání s múzou - James Mason  Helen Mirren


Setkání s múzou - James Mason  Clarissa Kaye-Mason


Setkání s múzou - Helen Mirren


Setkání s múzou - Helen Mirren

Setkání s múzou ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Setkání s múzou online
141





Vyzkoušejte: