Filmové informace

Taková normální rodinka csfd

Taková normální rodinka

seriál

Info
Československo, 1971, 6 h 17 min (Minutáž: 36–55 min)
Žánr
Komedie - Rodinný
Režie
Jaroslav Dudek
Hrají
Marie RosůlkováDana MedřickáZdeněk ŘehořJana ŠtěpánkováEduard CupákDaniela KolářováJaromír HanzlíkJiřina ŠejbalováJiřina BohdalováOldřich NovýJaroslav Moučka
Téma

Popis seriálu Taková normální rodinka 1971

Čtyři generace pod jednou střechou, to nevěstí nic dobrého. Obzvlášť když Hanákovi nejsou tak docela normální. Babička píše detektivky, které nikdy nikdo nevydá, maminka Cilka miluje operní árie a tatínka Oldřicha zajímají jen želvy Poldinky. Jejich dcera Pavla vášnivě cvičí jógu, její manžel Petr nejraději čte noviny, jí nebo spí. Nejmladší členové rodiny, kterým nikdo neřekne jinak než raubíři, s rozkoší vymýšlejí lumpárny. A Káča, mladší dcera Cilky a Oldřicha, se chystá jim představit svého nastávajícího Zdeňka… V téhle rodině není nouze o překvapení. Jak to dopadne, když se konečně dostaví toužebně očekávaný malíř? Co způsobí větší rozruch – nečekaná návštěva tetičky, nebo zpráva o miminku? (Česká televize)


Související filmy

ŽenichRodinkaRodinkaTaková normální rodinka

Aktualizace: 2023-12-2

Taková normální rodinka -  - Filmer.cz


Taková normální rodinka - Marie Rosůlková


Taková normální rodinka - Daniela Kolářová  Jana Štěpánková  Dana Medřická


Taková normální rodinka - Marie Rosůlková  Jaromír Hanzlík  Jiřina Šejbalová

Taková normální rodinka CZ film ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Taková normální rodinka online
276





Vyzkoušejte: