Filmové informace

Robin Hood csfd

Robin Hood

seriál

Info
Velká Británie, (1984–1986), 22 h 8 min (Minutáž: 50–102 min)
Žánr
Akční - Fantasy - Dobrodružný
Režie
Richard Carpenter
Hrají
Michael PraedJason ConneryMark RyanClive MantleRobert AddieRay WinstonePhilip JacksonRichard O'BrienPhil DavisAnthony SteelNick Brimble
Téma

Popis seriálu Robin Hood 1984

Nebylo jich mnoho, ale strach dokázali nahnat dokonale. Vždy se z čista jasna objevili na tom nejnepravděpodobnějším místě a odvážně se stavěli na stranu chudých. Když bylo třeba, neváhali tasit meče a napnout tětivu. Málokdy minuli cíl. Jejich vůdcem byl sympatický Robin, kterého tajemná bytost rozkročená mezi dvěma světy, Herm, pověřila úkolem bránit zlu v jeho rejdech. V tehdejších dobách se o rytířství, gentlemanství a právu dalo mluvit jen stěží. Vždyť když i šlechta kradla a loupila kde jen mohla, jak to potom mělo vypadat mezi poddanými? Robin, jeho milá Marion, Will, Much , Malý John, tlouštík Tuck a saracenský bojovník Nasir se záhy proslavili a to se správci kraje kolem hvozdu Sherwood, siru Guyi z Gisburne, dvakrát nelíbilo. Proto se na Robina snaží všemi možnými prostředky nastražit léčku... (Siriuss)


Související filmy

Série 1Robin HoodRobin HoodRobin HoodBláznivý příběh Robina HoodaRobin Hood

Aktualizace: 2023-11-22

Robin Hood -  - Filmer.cz


Robin Hood - Clive Mantle


Robin Hood - Nickolas Grace


Robin Hood - Judi Trott  Michael Praed

Robin Hood ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Robin Hood online
1001





Vyzkoušejte: