Filmové informace

Zrozeni ke svobodě csfd

Popis seriálu Zrozeni ke svobodě 1974

Děj se odehrává v Africe. Po zastřelení Elsiny matky by se Elsa o sebe nemohla postarat a zemřela by. A tak se dostala, i se svými dvěma sourozenci, do rukou Joy a George Adamsonových. Dvě z těchto lvíčat však byli nuceni poslat do holandské zoo. Nechali si Elsu, protože byla ze všech nejslabší a na lidech hodně závislá. Joy s Georgem plánovali, že po nějaké době vypustí Elsu do přírody. Nejprve zkoušeli Elsu naučit lovit a zařadit se do místní lví smečky. Vždy ji nechali samotnou asi dva týdny. Pak, co se vrátili, našli Elsu vyhublou a čekající na ně. Na třetí pokus se to však povedlo a Elsa dokonce čekala mláďata s lvem, který byl vůdcem smečky, do které už Elsa také patřila. Krátce po narození mláďat Elsa zemřela na zákeřnou chorobu. Zůstali však po ní tři potomci, kteří byli úplně samostatní a Joy s Georgem je pouze jezdili navštěvovat. (duklak2)


Související filmy

Svět přírody - Elsa - lvice, která změnila světCestou lvůVolání divočiny: Nové dobrodružstvíDivočina patří lvůmLev z konce světaObklíčeni slony

Aktualizace: 2023-10-10
Reklama:

Zrozeni ke svobodě ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Zrozeni ke svobodě online
49




Vyzkoušejte: