Filmové informace

The Case of the Baby Sitter csfd

The Case of the Baby Sitter

Info
USA, 1947, 41 min
Žánr
Krimi - Krátkometrážní - Mysteriózní
Režie
Lambert Hillyer
Hrají
Tom NealPamela BlakeAllen JenkinsVirginia SaleLona AndreTom KennedyEddie KaneGeorge MeekerBill KennedyPhil ArnoldMickey Simpson

Popis filmu The Case of the Baby Sitter 1947

Novinové titulky křičí: „Diamant La Paz uloupen. Policie hledá stopu lupičů.“ Majitel detektivní kanceláře ACE Tom Neal (Russ Ashton) má radost. Právě si jeho služby najala vysoká šlechta, což zvýší jeho prestiž. Vévoda a vévodkyně chtějí pohlídat malé dítě a rodinné šperky. Drobná vada je, že šlechta se nekoná, jde o Phila (George Meeker) a Mamie (Rebel Randall) Ruselovi – páreček známých lupičů, po kterých jde konkurenční gang. Tak je napadne půjčit si od sestry mimino, schovat u něj diamant a nechat obojí pohlídat profíky. Pracovníci agentury Susan Hart (Pamela Blake) a Howard Quinlan (Allen Jenkins) hlídají, ale mimino hlídat není sranda, poblinkaný detektiv není úplně ono a diamant se může dostat na nezvyklá místa. Konkurenční gang taky nespí a pátrá i inspektor Murphy (Tom Kennedy). (Peabody)



Aktualizace: 2023-11-19
Reklama:

The Case of the Baby Sitter ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát The Case of the Baby Sitter online
3




Vyzkoušejte: