Filmové informace

Vicomte règle ses comptes Le csfd

Vicomte règle ses comptes, Le

Info
Francie - Itálie - Španělsko, 1967, 98 min
Žánr
Krimi - Drama
Režie
Maurice Cloche
Hrají
Kerwin MathewsMaria LatourEdmond O'BrienJean YanneFernando ReyFranco FabriziYvette LebonPierre MassimiFolco LulliAlain SauryPepe Martín

Popis filmu Vicomte règle ses comptes Le 1967

Clint La Roche, zvaný Vikomt, pracuje jako inspektor pro velkou pojišťovací společnost. Tráví dovolenou ve Španělsku ve společnosti krásných dívek, náhle je ale povolán do Paříže, aby pro svého velkého klienta vyšetřil bankovní loupež. K odvážné loupeži došlo s pomocí laseru a stopy vedou k italskému mafiánovi Maronimu, který se snaží Vikomta podplatit. Vikomt mezitím zjišťuje, že předmětem krádeže nebyly peníze, ale drogy uschované v bankovním trezoru. Před věhlasným detektivem nyní stojí složitý úkol zlikvidovat dva gangy, které mezi sebou bojují o ovládnutí trhu s drogami. I když je Vikomt pojišťovacím detektivem, jeho postava nese zřetelné rysy populárního agenta OSS 117, který byl hrdinou několika špionážních filmů šedesátých let. Předlohou k filmu LE VICOMTE RÈGLE SES COMPTES (Vikomt vyřizuje účty) byla ostatně práce Jamese Bruce, který stvořil i agenta OSS 117. Do úlohy Vikomta byl obsazen americký herec Kerwin Matthews působící v Evropě, v dalších rolích se objevili francouzští herci i několik italských hvězd (Franco Fabrizi, Folco Lulli) nebo i významný španělský herec Fernando Rey. Vikomta jako svůj poslední film natočil významný francouzský režisér Maurice Cloche, který se špionážnímu žánru v závěru své tvorby věnoval častěji. Natáčelo se v Paříži, na Sicílii, koprodukce se Španělskem vyústila kromě účasti španělských herců i v pořízení některých exteriérových scén v okolí města Malaga. Film měl premiéru na jaře a v létě 1967 v několika západoevropských zemích, uveden byl i v USA. (argenson)



Aktualizace: 2023-11-8
Reklama:

Vicomte règle ses comptes, Le ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Vicomte règle ses comptes, Le online
4




Vyzkoušejte: