Filmové informace

Návrat oživlých mrtvol csfd

Popis filmu Návrat oživlých mrtvol 1985

Dan OBannon - spoluautor filmu Vetřelec, Total Recall a Životní síla ve svém režijním debutu ještě stupňuje míru hrůzy a přináší "stylově natočený... morbidní film" (Roger Ebert, Chicago Sun-Times)! Clu Gulager (Tapeheads), James Karen (Mulholland Drive), Don Calfa (Necronomicon) a Thom Mathews (Peacemaker) se představují v hlavních rolích filmu, který je plný strašidelných scén, úchvatných vizuálních efektů a stále narůstajícího napětí! Zaměstnanci skladu s lékařským materiálem nešťastnou náhodou oživili mrtvolu. Jejich pokusy ji znovu "zabít" končí neúspěchem. Mrtvola žije i po rozřezání na kousky a její chuť na "živé mozky" jenom roste. Nakonec se jim podaří hýbající se části těla spálit, ale popel se rozptýlí po blízkém hřbitově a z hrobů jako na povel vylézají další masožraví zombie! (Bontonfilm)


Související filmy

Return of the Living Dead 5: Rave to the GraveReturn of the Living Dead 4: NecropolisNávrat živé smrti 3Návrat oživlých mrtvol 2

Aktualizace: 2024-2-25

Návrat oživlých mrtvol -  - Filmer.cz


Návrat oživlých mrtvol -  - Filmer.cz


Návrat oživlých mrtvol - Allan Trautman  Beverly Randolph


Návrat oživlých mrtvol -  - Filmer.cz

Návrat oživlých mrtvol CZ dabing ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Návrat oživlých mrtvol online
841





Vyzkoušejte: