Filmové informace

Legenda csfd

Legenda

Info
USA - Velká Británie, 1985, 90 min (Directors Cut: 114 min)
Žánr
Fantasy - Dobrodružný - Romantický
Režie
Ridley Scott
Hrají
Tom CruiseMia SaraTim CurryDavid BennentBilly BartyAnnabelle LanyonRobert PicardoPeter O'FarrellKiran ShahCork HubbertAlice Playten
Téma

Popis filmu Legenda 1985

Není Dobra bez Zla, Lásky bez Nenávisti, Nevinnosti bez Chtíče. A nade vším vládne Pán temnot (Tim Curry). V nastolení vlády noci a zla mu už brání jen drobnost: existence dvou posvátných jednorožců. Dokud ti budou běhat po Zemi, zlo nemůže život lidí ohrozit. Zbavit se jich ovšem nebude žádný problém. Věrný, nestvůrný skřet Blix je rád zabije, může-li se tím zavděčit svému pánovi. I když přiblížit se k nim nebude nijak snadné. Má-li se však Osud naplnit, naplní se. A princezna Lili (Mia Sara) netuší, že její obdiv k těmto nádherným zvířatům odstartuje tragédii netušených rozměrů. Zlo ale přece nemůže definitivně zvítězit! Princeznin přítel Jack (Tom Cruise), který tak trochu cítí odpovědnost za to, co se stalo, je o tom přesvědčen. A je odhodlán udělat vše, aby svět zachránil. (Cinemax)



Aktualizace: 2024-1-18

Legenda - Tom Cruise


Legenda - David Bennent


Legenda - Tim Curry


Legenda - Mia Sara  Tom Cruise

Legenda ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Legenda online
447





Vyzkoušejte: