Filmové informace

M*A*S*H Co bylo potom csfd

M*A*S*H - Co bylo potom

seriál

Info
USA, (1983–1984), 12 h 54 min (Minutáž: 25–49 min)
Žánr
Komedie
Režie
Larry Gelbart
Hrají
Harry MorganJamie FarrWilliam ChristopherRosalind ChaoBrandis KempEdward WinterJohn ChappellJay O. SandersGary BurghoffWendy SchaalAnne Pitoniak

Popis seriálu M*A*S*H Co bylo potom 1983

V 11. sérii M*A*S*H se producenti seriálu zeptali hlavních představitelů M*A*S*He, jestli chtějí hrát v pokračování. Alan Alda, Mike Farrell, Loretta Swit a David Ogden Stiers už nechtěli. Harry Morgan, Jamie Farr a William Christopher chtěli pokračovat. Přesto že většina hl.představitelů na konci show skončila, producenti však nepřestali. Potěšili tím 3 hlavní představitele. kteří chtěli pokračovat, producenti vytvořili AfterMASH, show, která pokračovala životy Shermana Pottera, Maxe Klingera, a otce Mulcahyho, kteří pracovali v General John J. Pershing, Veteránské Nemocnici v Missouri. Rosalind Chao je zde jako Klingerova žena Soon Lee Klingerová, ale žádní další herci z M*A*S*He se už neobjevili v hlavních rolích v AfterMASH. Hlavní představitelé v seriálu zažívali veselé i smutné příhody, které řešili s nadsázkou a humorem Když se v Americe začal seriál vysílat, tak první série byla hodnocena kolem 15 místa, ale v druhé sérii AfterMASHe jeho hodnocení klesalo a po 29. epizodách II. série se AfterMASH přestal vysílat. Seriál běžel od 26. záři 1983 do 31. května 1985 a zřídka ho opakovali a finální 30. díl nebyl nikdy odvysílán. Seriál AfterMASH se v české verzi jmenuje "M*A*S*H - co bylo potom" a začal se poprvé vysílat v České Republice dne 14. listopadu 1996 na TV NOVA a skončil 16. ledna 1997. (krib)


Související filmy

Série 1W*A*L*T*E*RTrapper John, M.D.M*A*S*HM*A*S*HHlava 22

Aktualizace: 2024-4-19

M*A*S*H Co bylo potom -  - Filmer.cz


M*A*S*H Co bylo potom - William Christopher  Jamie Farr  Rosalind Chao


M*A*S*H Co bylo potom - Jamie Farr


M*A*S*H Co bylo potom - Jamie Farr  Rosalind Chao

M*A*S*H - Co bylo potom ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát M*A*S*H - Co bylo potom online
56





Vyzkoušejte: