Filmové informace

Chitty Chitty Bang Bang csfd

Chitty Chitty Bang Bang

Info
Velká Británie, 1968, 144 min
Žánr
Rodinný - Komedie - Muzikál - Fantasy
Režie
Ken Hughes
Hrají
Dick Van DykeSally Ann HowesLionel JeffriesGert FröbeAnna QuayleBenny HillJames Robertson JusticeRobert HelpmannDesmond LlewelynVictor MaddernJohn Crocker
Téma

Popis filmu Chitty Chitty Bang Bang 1968

Dick Van Dyke představuje excentrického vynálezce Cartacuse Pottse. Ten stvoří to nejneuvěřitelnější auto, které se jmenuje Chitty Chitty Bang Bang. Umí nejen jezdit, ale i létat a plavat a zaveze jej, jeho dvě děti a krásnou přítelkyni Truly Scrumtiousovou do kouzelného světa pirátů, hradů a dobrodružství. Skupina se tam utká se spoustou nezapomenutelných postav jako je baron Bomburst z Vulgárie, jeho žena, která nenávidí děti, vesnický výrobce hraček a zlý chytač dětí. Tento nádherný rodinný film je, se svými chytrými písničkami (včetně hlavního hudebního motivu, který byl nominován na Oskara, skvělým obsazením a okouzlujícím příběhem, prostě tak "tutově" líbezný, že si ho nemůžete nechat ujít.
Zdroj: oficiální distributor



Aktualizace: 2023-11-4

Chitty Chitty Bang Bang -  - Filmer.cz


Chitty Chitty Bang Bang -  - Filmer.cz


Chitty Chitty Bang Bang -  - Filmer.cz


Chitty Chitty Bang Bang -  - Filmer.cz

Chitty Chitty Bang Bang ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Chitty Chitty Bang Bang online
96





Vyzkoušejte: