Filmové informace

Garfield a přátelé csfd

Garfield a přátelé

seriál

Info
USA, (1988–1994), 48 h 6 min (Minutáž: 23–24 min)
Žánr
Animovaný - Rodinný - Komedie
Režie
Jim Davis
Hrají
Lorenzo MusicThom HugeGregg BergerHoward MorrisFrank WelkerGeorge ForemanBrinke StevensJewel ShepardVictoria JacksonDon KnottsChuck McCann

Popis seriálu Garfield a přátelé 1988

Tlustý cynický kocour, který zbožňuje italské těstoviny, nenávidí sport a pondělky, sleduje televizi, ať dávají cokoli, ponižuje svého majitele a pohrdá psy. Vychytralá potvůrka, se smyslem pro anglický humor stejně jako nejstarší banánové gagy. Sebevědomý, cynický, lehce ješitný a hlavně nejtlustší kočičí elegán v historii, pán domu i ledničky. Kocour Garfield – král postaviček komiksového stripu. Narodil se v roce 1978 z pera a z čisté lásky kreslíře Jima Davise, kdy jeho tříokénkové kreslené historky začaly vycházet v novinách. V té době netušil, že se stane světovým fenoménem a jednou ho bude denně číst více než 220 milionů fanoušků v 250 zemích světa. I české čtenáře provází tato svérázná postavička na stránkách některých deníků i samostatných knížek už několik let.
Zdroj: oficiální distributor


Související filmy

Série 1Garfield ve filmuGarfield 3D: Zvířecí jednotka zasahujeGarfieldova showGarfieldův festival humoruGarfield šokuje

Aktualizace: 2024-2-9

Garfield a přátelé -  - Filmer.cz


Garfield a přátelé -  - Filmer.cz


Garfield a přátelé -  - Filmer.cz


Garfield a přátelé -  - Filmer.cz

Garfield a přátelé ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Garfield a přátelé online
103





Vyzkoušejte: