Filmové informace

Tajuplný ostrov csfd

Tajuplný ostrov

seriál

Info
Španělsko - Francie, 1973, 5 h 12 min (Minutáž: 52 min)
Žánr
Dobrodružný - Mysteriózní - Sci-Fi
Režie
Henri Colpi
Hrají
Omar SharifGérard TichyPhilippe NicaudAmbroise BiaJess HahnRafael Bardem Jr.Gabriele TintiMariano Vidal MolinaRik BattagliaMonique PianéaVíctor Israel
Téma

Popis seriálu Tajuplný ostrov 1973

Nebezpečné dobrodružství trosečníků na neobydleném ostrově v Tichém oceánu. V průběhu války severu proti jihu v r. 1865 uprchne z obklíčeného města Richmondu pětičlenná skupinka uvězněných seveřanských mužů. Vede ji vědec a major Grantovy armády Cyrus Smith, kterého doprovází jeho černošský sluha Nab, novinář Gedeon Spilet, námořník Pencroff, patnáctiletý sirotek Herbert Brown a pes Top. Uprchlíci se zmocní balónu jižanské armády a odstartují, pak se však rozpoutá vichřice a ta neřiditelný balón spolu s pasažéry zanáší nad širý divoký běsnící oceán, balon klesá a oni spadnou na pobřeží neznámé pevniny nebo ostrova? Začíná pro ně nebezpečné dobrodružství, při němž budou muset vynaložit veškerý svůj um, aby přežili. Podaří se jim to? (TV Barrandov)


Související filmy

ÚtěkMysterious IslandTajuplný ostrovTajuplný ostrovTajuplný ostrovTajuplný ostrov

Aktualizace: 2024-4-20

Tajuplný ostrov -  - Filmer.cz


Tajuplný ostrov - Omar Sharif


Tajuplný ostrov -  - Filmer.cz


Tajuplný ostrov - Philippe Nicaud  Gabriele Tinti  Gérard Tichy

Tajuplný ostrov ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Tajuplný ostrov online
169





Vyzkoušejte: