Filmové informace

The Pure Hell of St Trinians csfd

Popis filmu The Pure Hell of St Trinians 1960

Britská komedie inspirovaná komiksy Ronalda Searleho volně dovršuje trilogii započatou snímky Belles of St. Trinians, The a Blue Murder at St. Trinians. Dívčí internátní škola St. Trinian je v plamenech, ovšem požární zásah ji nečekaně zcela zdemoluje, potom, co malé nezbednice napojily hadice požárníků na cisternu s plynem. Kvůli celému případu je svolán soud a jen přímluva několika vlivných osob zachrání žákyně před přísným trestem. Je rozhodnuto pokračovat v tradici školy i nadále, především za přispění mecenáše Alphonse OReillyho. Ten bere dívky na výlet lodí do Evropy. Nikdo nemůže tušit, že OReilly není takovým dobrodincem, loď místo k Evropě míří do Arábie a vyšší ročníky budou prodány do harému... (dopitak)


Související filmy

Kolej Sv. Trajána 2: Legenda o zlatu rodu FrittonůHolky z naší školkyThe Wildcats of St. Trinian'sGreat St. Trinian's Train Robbery, ThePanika v dívčí školeKrásky z dívčí školy

Aktualizace: 2024-2-5
Reklama:

The Pure Hell of St. Trinians ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát The Pure Hell of St. Trinians online
20




Vyzkoušejte: