Filmové informace

Ilsa sibiřská tygřice csfd

Ilsa, sibiřská tygřice

neoficiální název

Info
Kanada, 1977, 90 min
Žánr
Akční - Dobrodružný - Horor
Režie
Jean LaFleur
Hrají
Dyanne ThorneGilbert BeaumontRay LandryMichel MaillotHoward Maurer
Téma

Popis neoficiální názevu Ilsa sibiřská tygřice 1977

Ve třetím pokračování příběhů je Ilsa (Dyanne Thorne) velitelkou gulagu kdesi na Sibiři. Píše se rok 1953 a „převýchovné“ tábory jsou plné nepřátel komunistické velmoci. Plukovnice Ilsa sadisticky mučí vězně, používá důmyslná zařízení včetně klece s hladovým tygrem. Spolu se svými podřízenými, se kterými si v noci užívá sex, se jí převýchova daří. Postaví se jí pouze Andrej Čikurin (Michel Morin). Jeho umučení zabrání pouze Stalinova smrt a útěk Ilsy, která se pokusí nejprve zlikvidovat všechny svědky. Montreal, rok 1977. Luxusní nevěstinec vede Ilsa se svými kumpány z Ruska. Vydírají své klienty pomocí kamer instalovaných na pokojích. Podnik navštíví skupina ruských sportovců se svým trenérem, kterým je Čikurin. Ilsa ho pozná a rozhodne se Andreje zbavit napodruhé. Podrobí ho dalšímu mučení včetně vymývání mozku a snaží se zlomit jeho vůli. Ruská ambasáda vypátrá poslední pobyt trenéra a snaží se muže osvobodit... (curil)


Související filmy

Ilsa, the Wicked WardenIlsa, strážkyně harému naftového šejkaIlsa: vlčice SSTábor číslo 5: Dívčí pekloPekelná bestie SSKZ9 - Lager di Sterminio

Aktualizace: 2023-12-25

Ilsa sibiřská tygřice -  - Filmer.cz


Ilsa sibiřská tygřice -  - Filmer.cz


Ilsa sibiřská tygřice -  - Filmer.cz


Ilsa sibiřská tygřice -  - Filmer.cz

Ilsa, sibiřská tygřice ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Ilsa, sibiřská tygřice online
429





Vyzkoušejte: