Filmové informace

Damien csfd

Damien

Info
USA - Velká Británie, 1978, 107 min (Alternativní 103 min)
Žánr
Horor - Drama - Thriller
Režie
Don Taylor
Hrají
William HoldenLee GrantRobert FoxworthLew AyresSylvia SidneyAllan ArbusLance HenriksenLeo McKernWilliam J. WhelehanIan HendryNicholas Pryor
Téma

Popis filmu Damien 1978

Damien přestává být chlapcem a je na čase, aby poznal svou moc... Damien, který je ve skutečnosti vtělením samotného Satana, vyrůstá po smrti svého adoptivního otce v rodině jeho bratra, bohatého průmyslníka Richarda Thorna. S blížícími se třináctými narozeninami odchází studovat na prestižní vojenskou akademii, kde se pod vedením oddaného Satanova služebníka dozvídá pravdu o svém osudu. Temné síly mezitím likvidují každého, kdo by mu mohl stát v cestě... V pokračování slavného prvního dílu se pozornost od jeho okolí obrací k samotnému Damienovi, který si postupně začíná uvědomovat, kým je. Mladého muže na prahu dospělosti pozoruhodným způsobem ztvárnil Jonathan Scott-Taylor, v roli jeho strýce vystupuje hvězdný William Holden a ve filmu se v jedné ze svých prvních významnějších rolích objevuje Lance Henriksen. (Česká televize)


Související filmy

První znamení: Přichází satan!Satan přicházíSatan přicházíPřichází Satan - ProcitnutíOmen 3: Poslední střetnutíPřichází Satan!

Aktualizace: 2024-4-19

Damien -  - Filmer.cz


Damien - Jonathan Scott-Taylor


Damien - Lew Ayres


Damien - William Holden  Lee Grant

Damien ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Damien online
103





Vyzkoušejte: