Filmové informace

Là dove non batte il sole csfd

Là dove non batte il sole

Info
Itálie - Hongkong - USA - Španělsko, 1974, 98 min
Žánr
Akční - Western - Komedie - Dobrodružný
Režie
Antonio Margheriti
Hrají
Lee Van CleefLo LiehKaren YehPatty ShepardFemi BenussiErika BlancGeorge RigaudPing ChenShu-Tong WongWynn LauGene Collins
Téma

Popis filmu Là dove non batte il sole 1974

Čínskemu obchodníkovi Wangovi sa na západe naozaj darí a na akciách železníc už zarobil hotový majland. Práve preto sa stane cieľom zlodeja Dakotu (Lee Van Cleef), ktorý má v úmysle vylúpiť Wangov sejf. Na otvorenie sejfu je nútený použiť dynamit no nešťastnou náhodou pri tom zabije aj Wanga. Nešťastie je o to väčšie, že že v sejfe nájde iba pár bezcenných fotografií s nahotinkami. Čínsky vojvoda, ktorý do Wanga investoval peniaze je rozzúrený a pošle Wangovho synovca Ho Chiena (Lo Lieh) na západ, aby mu investované peniaze priniesol späť. Tam sa Ho Chien spojí s Dakotom a spolu sa pustia do hľadania ukrytého bohatstva. Prekvapenie ich čaká, keď zistia, že prefíkaný Wong ukryl lokáciu pokladu v tetovaniach na pozadiach jeho štyroch mileniek. (kitano)



Aktualizace: 2024-4-4

Là dove non batte il sole -  - Filmer.cz


Là dove non batte il sole - Lee Van Cleef


Là dove non batte il sole - Lee Van Cleef  Lo Lieh


Là dove non batte il sole - Lee Van Cleef

Là dove non batte il sole ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Là dove non batte il sole online
54





Vyzkoušejte: