Filmové informace

Pan Tau a cesta kolem světa 								 (S02E03) csfd

Pan Tau a cesta kolem světa (S02E03)

epizoda

Info
Československo - Západní Německo - Rakousko, 1972, 30 min
Žánr
Rodinný - Dobrodružný - Komedie - Fantasy
Režie
Jindřich Polák
Hrají
Otto ŠimánekJan WerichVeronika RenčováVáclav TréglJan LibíčekKarel EffaVáclav KotvaStanislav FišerMilan NedělaViktor MaurerRudolf Vodrážka

Popis epizodau Pan Tau a cesta kolem světa (S02E03) 1972

"Pan Tau", řada 1, 9-13. V koprodukci bylo nejprve natočeno třináct středometrážních filmů o panu Tau, které byly uvedeny nejprve v kinech, vesměs v pásmech, složených ze dvou dílů a doplněných animovaným snímkem. V ČST byly filmy uvedeny až v prosinci 1972... Pan Viola (J. Werich) slíbil malé Claudii (V. Renčová) cestu kolem světa, ale ta by raději cestovala romanticky, jako tulák, a tak to pan Tau zařídí. O tom ovšem dědeček Viola nemá ani potuchy. Naopak se domnívá, že firma, které zajištění cesty zadal, občas plní úkoly moc dobře, jindy zase vůbec ne. A tak dědeček s vnučkou podnikají romantickou cestu plnou překvapení, v přestrojení za chudé poutníky spí pod širákem na slámě, občas z hospůdky utečou bez placení a tak tak se vyhnou bitce. Všechno ale vždy dopadne dobře, neboť pan Tau bdí nad jejich bezpečím. A oni si na cestách mohou spokojeně prozpěvovat písničku „My jsme dva tuláci…“ (Česká televize)



Aktualizace: 2024-2-13
Reklama:

Pan Tau a cesta kolem světa (S02E03) CZ film ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Pan Tau a cesta kolem světa (S02E03) online
15




Vyzkoušejte: