Filmové informace

RoboCop csfd

RoboCop

Info
USA, 1987, 102 min (Directors Cut: 103 min, Alternativní 97 min)
Žánr
Akční - Krimi - Thriller - Sci-Fi
Režie
Paul Verhoeven
Hrají
Peter WellerNancy AllenDan O'HerlihyRonny CoxKurtwood SmithMiguel FerrerRobert DoQuiRay WiseFelton PerryPaul McCraneCalvin Jung
Téma

Popis filmu RoboCop 1987

Byl naprogramován tak, aby sloužil veřejnosti, udržoval pořádek, chránil nevinné, zneškodňoval zločince, kteří ovládli ulici. Napůl člověk, napůl stroj, ale celý policista - říkají mu RoboCop. Obří průmyslová společnost OCP převzala kontrolu nad policejním útvarem ve městě a od té chvíle přišlo o život 31 policistů. S rostoucí zločinností je třeba něco udělat. Vědcům a technikům se ale první pokus nezdaří - jejich robot zabije omylem nevinného člověka. Potřebují něco tak dokonalého, jako byl policista Murphy - než ho gangsteři rozstříleli na kousky - ale nezranitelného. Mladému vědci Mortonovi se podaří úžasná věc - spojí to, co zbylo z Murphyho s nejmodernější technikou a na světě je RoboCop - sen každého policejního náčelníka. RoboCop předčí ve své výkonnosti všechna očekávání - při jeho neuvěřitelných akcích se tají dech a naskakuje husí kůže. Jeho dokonalost má malou chybičku, která se stane osudnou těm, kdož pod záminkou ochrany veřejné bezpečnosti doufali, že totálně ovládnou město... (INTERAMA a.s.)


Související filmy

RobocopRobocop: Temná spravedlnostRobocop: Alpha CommandoRobocopRoboCop 3RoboCop 2

Aktualizace: 2024-2-11

RoboCop - Ronny Cox


RoboCop - Peter Weller


RoboCop - Miguel Ferrer  Peter Weller


RoboCop - Peter Weller  Miguel Ferrer

RoboCop ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát RoboCop online
372





Vyzkoušejte: