Filmové informace

Ragazza tutta nuda assassinata nel parco csfd

Ragazza tutta nuda assassinata nel parco

Info
Španělsko - Itálie, 1972, 92 min
Žánr
Thriller - Horor
Režie
Alfonso Brescia
Hrají
Robert HoffmannIrina DemickHoward RossPatrizia AdiutoriAdolfo CeliPhilippe LeroyTeresa GimperaPilar VelázquezFranco ResselTomás BlancoMaría Vico
Téma

Popis filmu Ragazza tutta nuda assassinata nel parco 1972

Bohatý finančník je zavražděn uvnitř domu hrůzy v madridském lunaparku na neuvěřitelně špatné filmové premiéře. Z toho vyplynou dvě otázky: Co tam dělal? A byla jeho tragická smrt pouhou hodinu poté, co vybral jeden milion dolarů z pojistky, něco víc, než jen pouhá shoda nešťastných okolností? Jeho pojišťovna pověří agenta Chrise Buyera (Robert Hoffman) vyšetřováním náhlého a neočekávaného zisku dcery mrtvého muže, Catherine, s níž se na slavnosti sblíží. Mezitím neznámý muž telefonicky Catherine vydírá. Vyšetřování oba brzy přivádí do venkovského sídla, kde se stávají středem pozornosti dvou žen (druhé dcery a nedávno ovdovělé matky). Případ se značně komplikuje, dojde na vydírání a také na první záhadnou vraždu... (Karlos80)



Aktualizace: 2024-4-19
Reklama:

Ragazza tutta nuda assassinata nel parco - Robert Hoffmann  Pilar Velázquez


Ragazza tutta nuda assassinata nel parco - Patrizia Adiutori

Ragazza tutta nuda assassinata nel parco ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Ragazza tutta nuda assassinata nel parco online
9




Vyzkoušejte: