Filmové informace

Mistr loutkář csfd

Popis filmu Mistr loutkář 1989

Alex Whittaker a tři další okultisté vyšetřují rozruch kolem tajemství života, které objevil mistr loutkář - Andre Toulon. Brzy objeví Toulonovo tajemství smrti ukryté v pěti loutkách: každá z nich je jedinečně přizpůsobená k vraždění a mučení. "Tunelář" vyvrtává ostrou vrtačkou na své hlavě do lidí díry. "Pijavicovka" vylučuje vraždící pijavice, které vysají ze své oběti veškerou krev. "Špendlíková hlavička" zápasí se svými nepřáteli obrovskými rukami. "Čepelkář" má místo jedné ruky hák a místo druhé nůž ostrý jako břitva. A "Kašpárek", mozek celé pětice, plánuje vražedné akce. Dohromady tvoří armádu zkušených vrahů, geneticky naprogramovaných chránit smrtící tajemství, které skrývá MISTR LOUTKÁŘ.
Zdroj: oficiální distributor


Související filmy

Puppet Master: Doktor DeathBlade the Iron CrossPuppet Master: The Littlest ReichPuppet Master: Axis TerminationPuppet Master X: Axis RisingPuppet Master: Axis of Evil

Aktualizace: 2023-12-2

Mistr loutkář -  - Filmer.cz


Mistr loutkář -  - Filmer.cz


Mistr loutkář - Matt Roe


Mistr loutkář -  - Filmer.cz

Mistr loutkář ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Mistr loutkář online
29




Vyzkoušejte: