Filmové informace

The Call of the Wild csfd

The Call of the Wild

Info
USA, 1935, 89 min
Žánr
Western - Dobrodružný - Drama - Romantický
Režie
William A. Wellman
Hrají
Clark GableLoretta YoungJack OakieReginald OwenFrank ConroyKatherine DeMilleSidney TolerHerman BingJoan WoodburyKay JohnsonHarry Woods
Téma

Popis filmu The Call of the Wild 1935

Tak trochu ztroskotanci, kteří se nikdy nepřestanou prát se svým osudem, zlatokopové, kteří v sobě stále živí naději, že jednou najdou zlatonosnou žílu, kamarádi Jack Thornton (Clark Gable) a Shorty Hoolihan (Jack Oakie) se tentokrát vydávají na výpravu, která jim snad už konečně zaručí, že se budou topit ve zlatě. Mají mapu výnosného dolu a psa Bucka, kterého všichni pro jeho neposlušnost odmítli. Buck se ale ukáže jako nepřekonatelný vůdce psího spřežení. Když projíždějí nehostinnou ledovou krajinou, najdou trosky tábořiště a v nich mladou ženu Claire Blake (Loretta Young), která už několik dní čeká na svého manžela. V podmínkách drsné krajiny to znamená, že manžel už nikdy nepřijde. Dvojice kamarádů tedy vezme krásku s sebou a přes počáteční potíže se spolu začnou sbližovat. Když dorazí na místo označené na mapě, zdá se, že tentokrát opravdu budou mít štěstí. Chtivost po zlatě ale začne přitahovat supy a zdánlivá idyla odlehlého rýžoviště vezme brzy za své. (rikitiki)



Aktualizace: 2024-4-4

The Call of the Wild -  - Filmer.cz


The Call of the Wild -  - Filmer.cz


The Call of the Wild - Clark Gable


The Call of the Wild - Jack Oakie

The Call of the Wild ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát The Call of the Wild online
52





Vyzkoušejte: