Václav Vydra nejml. 68 let


Václav Vydra nejmladší se narodil v Rooseveltově ulici v Praze - Bubenči roku 1956 divadelním hercům Václavu Vydrovi a Daně Medřické. Vystudoval pražskou konzervatoř, během studia již dokonce natočil pár TV inscenací a hostoval v Divadle na Vinohradech. Poté začal hrát v divadle Kladno, následně v Městských divadlech pražských a v Divadle na Vinohradech, kde hrál i jeho dědeček a oba rodiče.

Nezapomenutelné role ztvárnil i v komediích COPAK JE TO ZA VOJÁKA, TANKOVÝ PRAPOR či ČERNÍ BARONI. Od té doby se objevoval v poněkud průměrnějších snímcích, v letech 2003 až 2005 si zahrál jednu z hlavních rolí Troškových kontroverzních KAMEŇÁKŮ.

Od roku 1998 má vlastní koně, v roce 2006 se oženil po dlouholetém soužití se svou spolužačkou z konzervatoře, herečkou Janou Bouškovou.


7.1.1956
Praha, Československo
Václav Vydra nejml. csfd

Láska na zakázkuVánoční pohádkaTady hlídáme myCasting na láskuHurvínek a kouzelné muzeumNejlepší přítelČertovinySlíbená princeznaTajemství pouze služebníVánoční KameňákParádně pokecalKameňák 4Kozí příběh se sýremBastardi 2Doktor pro zvláštní případyPeklo s princeznouBekyně mniškaKouzelná tetička ValentýnaO bílé paníVy nám taky, šéfe!Dítě hvězdyKdo hledá, najdePoslední kouzloKameňák 3Restaurace U princeKameňák 2Smetanový světKameňákNevěsta s velkýma nohamaZ pekla štěstí 2Z pekla štěstíO modrém ptáčkuStříbrný a RyšavecKrálův šašekZdivočelá zeměO kováři BásimoviO princi TruhlíkoviPinocchiova dobrodružstvíVodnická čertovinaDen, kdy unesli papežeMá je pomstaPoslední slovoModrý denNarcisový důmUčitel tanceV erbu lviceJedna kočka za druhouJánošova kouzelná flétničkaKaspar HauserMistr KampanusO zázračné moušeZámek v ČecháchBenefice profesora Alexandra a Barbary de AnatoliaBrokovniceErasmovy velké arkányHelimadoeStudent VilémČerní baroniHodina obranyHřbitov pro cizince


Aktualizace osobnostního profilu Václav Vydra nejml.: 23.3. 2024 07:19