Gordon Alexander


Gordon se narodil skotským rodičům. Pochází z dlouhé řady talentovaných hudebníků a umělců, z nichž nejvýznamnějším je norský skladatel Edvard Grieg. Jeho dědeček George Milne byl důležitou postavou při Gordonvě rozhodování zdali držet rodinou tradici a stát se umělcem. Byl perkusionistou v BBC Scottish Symphony, a také v Národním Skotském Orchestu, a tak neustále povzbuzoval Gordona, aby se stal umělcem.

Gordon je také neuvěřitelně nadaný sportovec. Ve svých 8 letech objevil bojová umění, později získal několik britských titulů v Kung-fu, což vedlo k tomu, že se stal členem skupiny GB Wushu. Po dokončení univerzity odcestoval do Pekingu, zde několik let trénoval a piloval svá bojová umění. To zaregistrovali členové filmového průmyslu v Číně, a tak se Gordon zapojil do jejich akčních filmů. Zahrál si třeba i s hvězdou světového kalibru jako je Jackie Chan.

V roce 2002 byl osloven režisérem Christopherem Renshawem, který řídil akční a bojové scény v muzikálu „We Will Rock You“. Dále v roce 2004 získal hlavní roli ve filmu The Purifiers. Po těchto zkušenostech se Gordon rozhodl, že absolvuje kaskadérský výcvik, což se mu samozřejmě podařilo, a tak se zapsal do britského stuntového rejstříku. Díky tomu si zahrál kaskadérského doubléra velkých hollywoodských hvězd, jakou je třeba Daniel Craig. Craiga zastupoval v bondovce Spectre.

Zahrál si například ve filmu Final Score s Davem Bautistou a také v seriálu Krypton, kde hrál postavu velitele jménem Quex Ul.

Gordon Alexander csfd

HavocLiftNení čas zemřítSchool's Out ForeverMission: Impossible - FalloutPoslední zúčtováníGrimsbyJen my víme kdeThe GrindUnderwater Realm, TheHrůza v leseKlub BaselineSucker PunchIntergalactic CombatUndergroundThe PurifiersAgent z Hong KonguDi shang zui qiangTo Die ForInvazeIntergalacticGangs of LondonKryptonBounty HuntersMedium RarePure Vengeance


Aktualizace osobnostního profilu Gordon Alexander: 6.11. 2023 20:10