Vlastimil Zavřel 69 let


Narodil se v roce 1954 v Praze. Jeho otec byl operním pěvcem a matka baletkou. Dalo se tedy očekávat, že se Vlastimil dá na herectví. Po střední škole úspěšně vystudoval Státní konzervatoř. V roce 1976 začal hrát v divadle J. K. Tyla v Plzni a ještě k tomu hostoval v divadle E. F. Buriana. V dnešní době se věnuje Divadlu v Karlíně.

Je znám také díky filmu. Prvním filmem byla DÍVKA NA KOŠTĚTI, dále ARABELA, TANKOVÝ PRAPOR, POLICAJTI Z PŘEDMĚSTÍ. V nedávných letech hrál v seriálu RODINNÁ POUTA. Prorazil také v dabingu. Jeho hlas můžeme slyšet z úst Homera Simpsona ve velmi oblíbeném animovaném seriálu Simpsonovi.

Vlastimil má velmi rád svou rodnou čtvrť Braníku, kde dosud rád navštěvuje kamarády a chodí s nimi na pivo do své oblíbené hospůdky U Báby. Mezi jeho koníčky patří sbírání mopedů. Rád na nich jezdí do divadla.


4.8.1954
Praha, Československo
Vlastimil Zavřel csfd

ŘachandaBastardi 3Tajemství staré bambitkyOsudové penízeCrash RoadKdo hledá, najdeMuž a stínLojzička je čísloO Šípkové RůženceSlečna GuruŽil jsem s cizinkouI ve smrti samiJak básníci neztrácejí nadějiPoklad na Sovím HrádkuBankrotářiMazaný FilipMiláčekPočkej, až zhasnuBabí létoMuž, který vycházel z hrobuOtec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníkaPravdivý příběh Antonie Pařízkové, lehké holky s dobrým srdcemVůně vanilkyZ pekla štěstí 2Sjezd abiturientůZ pekla štěstíAtentát na ministra financíEx offoGenij vlastiMilenec lady ChatterleyovéStříbrný a RyšavecČeská sodaBáječná léta pod psaVojtík a duchovéVánoční svátkyNení houba jako houbaPoe a vražda krásné dívkyKulihrášek a zakletá princeznaMalostranské humoreskyPlaygirlsPlaygirls IIPoutníciDivadelní románLidumilDick WhittingtonIl giovane MussoliniIn flagrantiKlíče na neděliNahota na prodejKafka to taky neměl lehkýKrálovský život otrokaKrávaPan Dodd má schůzkuPravda a ležVáhyTajomstvo alchymistu StoritzaTankový praporTmaŠťastlivec SullaJak chytit krokodýla


Aktualizace osobnostního profilu Vlastimil Zavřel: 2.11. 2023 17:26