Stefanie Scott 27 let


Stefanie Scott (celým jménem Stefanie Noelle Scott) se narodila 6.prosince 1996 v Chicagu, Illinois. Má dva starší bratry, jménem Troy a Trent. Žije na Floridě a v současnosti navštěvuje akademii "Holy Trinity Episcopal".

Svoje první filmové pokusy a krůčky absolvovala v méně známém video filmu Beethoven - Velký trhák v roce 2008, dále například v seriálu Superagent Oso a mihla se taktéž ve větších filmech - v romantickém Má mě rád, nemá mě rád a posléze ve filmu Hlavně nezávazně.

V roce 2011 se objevovala jako jedna z titulních dětských rolí v produkci Disney Channel s názvem Farma R.A.K. jako Lexi Reed. V témže roce (jelikož kromě herectví se věnuje též zpěvu) vydala i píseň s názvem "Girl I used to know".

V roce 2013 se objevila jako guest star v kriminálním seriálu Zákon a pořádek jako Clare Wilson.


6.12.1996
Chicago, Illinois, USA
Stefanie Scott csfd

Dívka ve sklepěThe Last Thing Mary SawMaryBeautiful BoyGood Girls Get HighInsidious: Poslední klíčPrvotní světloSpare Room1 Mile to YouSmall Town CrimeSkrytý nepřítelInsidious 3: PočátekJem and the HologramsVražedný plánRed ZoneNe/přáteléRaubíř RalfHlavně nezávazněMá mě rád, nemá mě rádBeethoven: Velký trhákAlaska DailyThe Girl in the WoodsFarma RakJessieZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiTáta k pronajmutíNové trable staré ChristineSuperagent OsoChuck2015 MTV Movie AwardsNickelodeon Kids' Choice Awards 201343rd NAACP Image Awards81st Annual Hollywood Christmas ParadeFriends for Change GamesPiper's Picks TV


Aktualizace osobnostního profilu Stefanie Scott: 6.1. 2024 11:25