Alison Eastwood 51 let


Americká filmová herečka a režisérka, modelka a modní návrhářka, narozena 22.5.1972 v Camelu Kalifornie,USA. Jejími rodiči jsou modelka Maggie Johnson a herec, režisér Clint Eastwood. Má staršího bratra. Její rodiče se rozvedli. V osmnácti se přestěhovala do Santa Barbary studovat herectví na University of California. Ve filmu debutovala menší rolí ve filmu BRONCO BILLY (1980), se svým otcem.

Jako režisérka debutovala roku 2007 dramatem RAILS & TIES, kde si hlavní role zahráli Kevin Bacon a Marcia Gay Harden. Jejím zatím posledním filmem je drama BATTLECREEK, kde púsobí v roli režisérky a producentky.


22.5.1972
Carmel, California, USA
Alison Eastwood csfd

Holiday TwistCottonwoodHot Bath an' a Stiff Drink 2The TroublePašerákCruFinding HarmonyThe DoorStále na hraněJediná dlouhá nocMenší zloRande v QueensuČekání na životAnděl smrtiDon't TellThey Are Among UsZločiny podle Mary Higgins Clark: Kde jsi, tatiPower PlayKulečníkoví blázniIf You Only KnewTajemství městečka SpringvilluMilenci na horáchSnídaně šampionůČerná a bíláNevinný flirtSuicide, the ComedyAbsolutní mocPůlnoc v zahradě dobra a zlaStahující se smyčkaBronco BillyClint Eastwood: A Cinematic LegacyJednotaGive Me ShelterAmerican MustangZvířecí advokátiRežiséři: Clint EastwoodIntimate Portrait: Jean HarlowThe DirectorsIntimate PortraitBattlecreekKřižovatka osuduIMDb on the Scene - InterviewsThe Playboy Morning ShowThe TestVincent à l'heure


Aktualizace osobnostního profilu Alison Eastwood: 4.11. 2023 04:42