Camille Guaty 47 let


Camilla se narodila kubánskému otci a portorické matce, ale její rodina původem pochází z Kanárských ostrovů. Když jí bylo pět let, tak se přestěhovali do New Jersey, kde brzy začala hrát v divadle. Přes léto navštěvovala Královskou akademii dramatických umění v Londýně. Vystudovala bostonskou univerzitu.

Od roku 2006 navštěvuje soukromé hodiny u Howarda Finese ve studiích Hollywood California. Kromě rodičů Camilla obdivuje Salmu Hayek. Je zasnoubená s britským skladatelem Sy Rhysem Kayem. Ve volném čase ráda zpívá, hraje na klavír a kytaru. Také jezdí na koni, což souvisí s její láskou ke zvířatům.


28.6.1976
Santa Clara County, California, USA
Camille Guaty csfd

My FionaA Futile and Stupid GestureLonely Hearts ClubNappily Ever AfterThe Wedding InvitationBoostDortCrushHotel EdenBejvalek se nezbavíšBlinkSupreme Courtships30 Days Until I'm Famous111 Gramercy ParkRozbal to naplnoChaos TheoryZelenáčDobrý doktorDaytime DivasExorcistaTým ŠkorpionDoktorka z DixieHappylandArmed ResponseJak jsem poznal vaši matkuUpíří deníkyLovci lebekChicago: Zákon uliceGriffinovi


Aktualizace osobnostního profilu Camille Guaty: 30.10. 2023 21:01