Barbora Seidlová 42 let


Barbora Seidlová se narodila 23. 5. 1981 v jihomoravském městě Břeclavi a vyrůstala v nedalekém Mikulově. Vystudovala činoherní herectví na brněnské konzervatoři a poté i pražskou DAMU. Již v patnácti letech ji obsadil režisér Karel Smyczek do svého pohádkového filmu "Lotrando a Zubejda" (1997). Bára si tam zahrála hlavní roli princezny Zubejdy. Ve stejném roce také natočila inscenaci Romeo, Julie a tma, ve které si zahrála Ester. Během studií na FAMU účinkovala i v několika studentských filmech.

V seriálu se poprvé a naposled objevila v seriálu České televize s názvem "Místo nahoře" (2003). V jedné z hlavních rolí tu Bára ztvárnila dospívající Martinu Lukešovou (dceru Vl. Táborského a S.Stašové). Po natočení dalších dílů seriálu (už na TV Nova) s názvem "Místo v životě" se dobrovolně vzdala kariéry seriálové herečky. O rok později si zahrála hlavní roli ve filmu Bolero (postavu Mariky Čihanové) a objevila se jako Tereza v teenagerské komedii "Snowboarďáci".

V roce 2005 se vzdala i kariéry filmové herečky a rozhodla se dál pracovat jen na divadelní scéně, kde má podle svých slov více volnosti. Momentálně je Bára herečkou na volné noze, nejčastěji je možno ji vidět v brněnském Divadle Bolka Polívky.


23.5.1981
Břeclav, Československo
Barbora Seidlová csfd

Život pro samoukyHavelKovář z PodlesíOdcházeníZemský ráj to napohledMaharal - Tajemství talismanuBoleroHodný chlapecKdyž chcípne pesSnowboarďáciStín vinyVražda u jezera24Elixír a HalíbelaBedna s datlemiStříbrný a RyšavecRomeo, Julie a tmaLotrando a ZubejdaOdznak VysočinaZalez do spacákuChlapKriminálka KrajAnatomie životaOhnivý kuřeSpecialistéNevinné lžiNejlepší trapasy3 plus 1 s Miroslavem DonutilemAch, ty vraždy!Cesty domůMaharal - Tajemství talismanuTrapasyMísto v životěSnowboarďáciUliceMísto nahoře


Aktualizace osobnostního profilu Barbora Seidlová: 2.11. 2023 14:39