Sara Stewart 57 let


Sara se svým americkým rodičům narodila ve skotském Edinburghu jako Sara Scott Griffith. Poté, co strávila nějaký čas ve Spojených Státech, studovala na londýnské The Central School Of Speech and Drama a pojala Londýn za svůj domov.

Sara ale není pouze seriálovou herečkou. V roce 1997 jsme ji mohli vidět v romantickém dramatu PANÍ BROWNOVÁ. O dva roky později se pak objevila v dramatu UTAJENÝ PŘÍPAD. V roce 2005 si zahrála v skčním krimi thrilletu BATMAN ZAČÍNÁ a o rok později v komedii TRISTRAM SHANDY: PTÁKOVINA A BEJKÁRNA. Zatím naposledy jsme ji mohli vidět jako Alison ve filmu ACT OF GOD. V říjnu 1992 se stal jejím manželem Aden Gillet, se kterým má dvě děti. V současné době ale manželé žijí odděleně, Sara sídlí v londýnském Twickenhamu.


28.6.1966
Edinburgh, Scotland, Velká Británie
Sara Stewart csfd

Empire of LightPrincezna z cukrárnyMiliardové výkupnéFear of WaterS tváří andělaZázračné přistání na řece HudsonPhilomenaSide by SideDovolenkářiBáječný hotel MarigoldAct of GodBatman začínáTaggart: Předpovězená smrtTristram ShandyVery Social Secretary, ALondon VoodooInspektor Rebus: Příčina smrtiInspektor Rebus: Zraněné dušeNCS: ManhuntInspektor Rebus: ApoštolInspektor Rebus: Válka gangůUtajený případPaní BrownováDalglieshMrs Sidhu InvestigatesCell 8UnforgottenDoktorka FosterováNoční recepčníBez hranicPan SelfridgeQuirkeVraždy v MidsomeruZločiny nad SeinouAbove Suspicion: Silent ScreamPlayhouse uvádíProtiúder


Aktualizace osobnostního profilu Sara Stewart: 30.10. 2023 08:41