Luke Mitchell 39 let


Luke Mitchel je Australský herec a model. Narodil se 17. dubna 1985 v Gold Coast, Queensland, Austrálii. Má rozvedené rodiče, tři bratry a jednu mladší sestru Bree. Jeho straší bratr je trenérem tenisu. Mladší bratr Ben patří do TOP 10 nejlepších tenistů v Austrálii. Luke také hrál tenis od svých pěti let do devatenácti let. Dřív bylo jeho snem hrát tenis profesionálně, ale nakonec skončil u modelingu a herectví. Navštěvoval školu Nerang State High School.

V roce 2009 se Luke přestěhoval do Sydney a to kvůli hlavní roli v seriálu Home and Away kde si zahrál Romea Smitha. Díky této roli Luke vyhrál svoji první cenu TV Week Logie v kategorii nejvíc populární nový mužský talent v roce 2010.

Při účinkování v seriálu Home and Away se seznámil s Rebeccou Breeds, která v seriálu ztvárnila postavu Ruby Buckton. V Květnu 2012 se spolu zasnoubili a v lednu 2013 se vzali.

Luke se se svojí manželkou Rebeccou přestěhoval do Los Angeles, kde získal roli od stanice CW v Tomorrow People, Johna Younga. V létě 2015 vejde do kin jeho nový film pod taktovkou režiséra Jay Martina 7 minutes kde Luke ztvárnil hlavní roli Sama. Nyní již hraje v seriálu stanice ABC Agents of S.H.I.E.L.D. ke kterému se přidal v únoru 2015 tedy od druhé poloviny druhé série. Ztvárnil zde postavu mladého Inhuman Lincolna Campbella.


17.4.1985
Gold Coast, Queensland, Austrálie
Luke Mitchell csfd

A Pinch of PortugalTom Clancy: Bez výčitekBlack Water: AbyssMatky a dceryMembers Only7 minutStalo se v MontaněOdkazThe Republic of SarahMrtvý bodThe CodeAgenti S.H.I.E.L.D.Lidé zítřkaH2O: Stačí přidat voduHome and AwayNeighboursKresli a hádej


Aktualizace osobnostního profilu Luke Mitchell: 19.11. 2023 17:16