Tadanobu Asano 50 let


Jeho první roli mu dohodil vlastní otec, filmový manažer, ještě jako 15 letému dítěti v televizním seriálu KINPACHI-SENSEI a od toho okamžiku se začala odvíjet herecká kariéra tohoto japonského Johnyho Deppa. V roce 1995 potkal během natáčení filmu PICNIC svou současnou manželku, japonskou zpěvačku Charu, s níž má dvě děti.

Tadanobu je znám tím, že hluboce ctí své rodinné zázemí a vždy si najde čas například na to, aby vzal své děti (syna Himi a dceru Sumile) do zoo. Kromě hraní ve filmech režíroval několik televizních spotů a hudebních klipů, je modelem dvou předních japonských návrhářů a zpívá a hraje na kytaru v rockové kapele Mach 1.67.


27.11.1973
Jokohama, Kanagawa, Honšú, Japonsko
Tadanobu Asano csfd

Hako OtokoMortal Kombat 2Daimyo-TousanKubiThor: Láska jako hromDetective Chinatown 3KateMortal KombatMinamataNihon dokuricuRegular BoyAru sendó no hanašiBitva u MidwayUmibe no eigakan – Kinema no tamatebakoČiwawa-čanKasaneKusojaró to ucukušiki sekaiPunk samurai kirarete sóróThe OutsiderMáme dceruThor: RagnarokŠindžuku swan IIHarmoniumHošikuzu kjódai no aratana densecuLuo man di ke xiao wang shiMlčeníCesta na pobřežíGrasshopperHaha to kurasebaKiseidžú: Part 2Kiseidžú: Part 1Lupin IIIMadžo no takkjúbinPusong Wazak: Isa Na Namang Kwento Ng Pag-ibig Sa Pagitan Ng Isang Kriminal At Isang PutaWataši no otoko47 róninůKiyosu kaigiThor: Temný světAnata eBitevní loďCui no šintakuÔgon o daite tobeGekkou no kamenKore de ii no da! Eiga Akacuka FudžioSuteki na kanašibariThorRanbô to taikiYoi ga sametara, uchi ni kaerôCurugidake: Ten no kiDondžúRedlineSnow prince: Kindžirareta koi no melodyVillon no cumaCoin Locker BabiesKábéR246 StoryYume no mani maniMongol - ČingischánSad VacationHana


Aktualizace osobnostního profilu Tadanobu Asano: 20.4. 2024 11:10