Larry Bishop 75 let


Larry Bishop je americký herec, scénárista a filmový režisér. Je synem Sylvie Ruzgy a komika Joeyho Bishopa. Narodil se ve Philadelphii ale vyrůstal v New Jersey. Bishop navštěvoval střední školu v Beverly Hills, jeho spolužákem byl Richard Dreyfuss, se kterým se objevil ve filmu MAD DOG TIME /1996/.

Z filmového plátna jej diváci znají především jako majitele strip klubu Larryho Gomeze z kultovního filmu KILL BILL: VOL.2 /2004/, ze snímku Jeremyho Kagana THE BIG FIX /1978/ v hlavní roli s Richardem Dreyfussem, z filmu THE SAVAGE SEVEN /1968/, kde hrál ošuntělého motorkáře a nebo jako hudebníka s hákem místo ruky Abrahama „The Hook" Salteena z filmu WILD IN THE STREETS /1968/.

Napsal a režíroval již zmíněný film Mad Dog Time, ve kterém hrál po letech opět s Christopherem Jonesem z jejich posledního společného filmu Wild in the Streets. Z poslední doby /2014/ spolupracoval na filmu HELL RIDE /2008/ s Quentinem Tarantinem a v roce 2010 hrál v nezávislém snímku FORGOTTEN PILLS roli drogového dealera Mathise.

Jeho hereckými vzory jsou James Dean a Marlon Brando.


30.11.1948
Filadelfie, Pennsylvania, USA
Larry Bishop csfd

MisirlouForgotten PillsPekelná jízdaThe Lather EffectKill Bill 2UnderworldPodraz IIHey Good Lookin'CondominiumBeanes of BostonHigh MidnightP.A.S.T.Velká fintaDay the Lord Got Busted, TheAll Together NowHow Come Nobody's on Our Side?ShanksThe Third Girl from the LeftChróm a horká kůžeAnděl  puštěný z řetězuThe Devil's 8Sedm divokýchWild in the StreetsThe Dukes of HazzardLaverne & ShirleyBarney MillerBarnaby JonesKung FuLove, American StyleThe Mothers-In-LawHey, LandlordOccasional WifeI Dream of JeannieMichael Madsen's Video Diary (Hell Ride)Christopher Jones: The E! True Hollywood Story


Aktualizace osobnostního profilu Larry Bishop: 9.3. 2024 02:00