Ty Burrell 56 let


Tyler Gerald "Ty" Burrell, narozený 22. srpna 1967, je americký herec a komediant. Jeho nejznámnější role je Phil Dunphy, ze seriálu MODERNÍ RODINKA, kterou vysílá televize ABC. Za tuto roli vyhrál i několik cen.

Některé z jeho dřívějších prací byly ve filmu ČERNÝ JESTŘÁB SESTŘELEN nebo remake ÚSVITU MRTVÝCH. Také se objevil na divadelních prknech, při představeních jako Mackbeth. Později se objevil jako Oliver Barnes v seriálu OUT OF PRACTICE, který vytvořil Christopher Lloyd. Poté, co byla tato show zrušena, si zahrál roli Allana Arbuse ve filmu DIANE ARBUS: PŘÍBĚH JEDNÉ OBSESE. Objevil se i ve filmu od Marvelu, NEUVĚŘITELNÝ HULK, kde si zahrál roli Samsona.

V roce 2000 se oženil a v roce 2008 se spolu se ženou přestěhovali do Salt Lake City, i když mají stále byt v Queensu. Pár se nedávno ovšem přestěhoval do Jižní Kalifornie, kde Burrell pracuje na seriálu MODERNÍ RODINKA. 18. března 2010 adoptovali svoje první dítě a v roce 2012 adoptovali další.


22.8.1967
Grants Pass, Oregon, USA
Ty Burrell csfd

Holky na tahuHledá se DoryČapí dobrodružstvíA zase ti Mupeti!Dobrodružství pana Peabodyho a ShermanaMoje ségra má prima bráchuGoatsMásloHezké vstáváníLovná zvěřFourplayNeuvěřitelný HulkLipshitz Saves the WorldLovci pokladů: Kniha tajemstvíDarwinovy cenyDiane Arbus: Příběh jedné obseseZbožňuju prachy!CizinecV dobré společnostiÚsvit mrtvýchEvoluceČerný jestřáb sestřelenDuncanvilleTaková moderní rodinkaGriffinoviBoondoggle


Aktualizace osobnostního profilu Ty Burrell: 30.10. 2023 20:33