Adam Svatoš 44 let


Adam Svatoš bylo a stále je jméno skloňováno především v hudební branži díky hip-hopové tvorbě.

Začátkem nového tisíciletí se uskupení Chaozz rozpadá a Adam Svatoš, nyní už pod přezdívkou Kato zakládá novou pražskou formaci Prago Union, kde svou textařskou tvorbu vypiloval do dokonalosti (Kato se mimo jiné v mezidobí živil jako textař pro reklamní agenturu).

Mediálně profláklé jméno z pořadu Eso a předních hudebních hitparád tak střídá ocenění mimoproudového umělce, například žánrové ceny Anděl a jiné.

Adam Svatoš je znám svou svéráznou povahou a experimenty s drogami. V současnosti hraje v kapele Prago Union, zkusil si už i malou roli před kamerou a svůj debut filmového skladatele si odbyl v seriálu Čtvrtá hvězda (2014) režiséra Jana Prušinovského.


16.6.1979
Adam Svatoš csfd

Čtvrtá hvězdaBarbora Poláková & Kato: Jediná vteřinaChaozz: Jenom tak chodimPrago Union: Jessli dovolíte...Prago Union: Bezedná nocChaozz: Svišti na golfovym hřištiChaozz: ReprezentujemChaozz: BránaChaozz: Chaozz věciChaozz: Hej lidiChaozz: Z prdele klikaChaozz: Nejhorší den v mym životěNevinné lžiRapStoryDáreček Live!Colours of Ostrava Radegast Czech stage 2015Prago Union : G2 Acoustic StageRány slovemColours of Ostrava Radegast Czech stage 2014Anna Julie Slováčková - PosedláONEMANSHOW Foundation: Cizí zeďPrago Union feat. Erika Fečová: Hodinky s vodotryskemRest & DJ Fatte: Raz, dvaMonkey Business feat. Orion, Vladimir 518, Kato: Rockin' at the Lobby BarPrago Union feat. Mňága a Žďorp, Deni: Některé otázky už si prostě nekladuChaozz: 1,2,3Prago Union: Hadí počtyPrago Union: ZvyřátkaChaozz: VodopádyChaozz feat. No Gravity: SorryChaozz: Planeta opicChaozz: PolicijéééChaozz: TelevizeCeny Anděl Coca-Cola 2022Co Čech, to politik!ON AIRApollo 2016Ceny Anděl 2016PeepShowŽánrové Ceny Anděl 2015KomboApollo 2013Události v kultuře5. elementLadí neladí


Aktualizace osobnostního profilu Adam Svatoš: 3.4. 2024 23:48